Kömmerling pvc deuren, binnendeuren en voordeuren met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Net als bij de ramen kunnen we bij deze fabrikant rekenen op een uitstekende dienstverlening en kwaliteit. Dit heeft er voor gezorgd dat we een aantal jaren geleden resoluut heb gekozen voor een partnership met Kömmerling en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. De pvc deuren zijn stuk voor stuk uiterst stabiel en onderhoudsvriendelijk.

De uitstekende isolatiewaarden zorgen er voor dat klanten zelfs kunnen besparen op hun energierekening. De profielen laten toe om voor de meest uiteenlopende stijlen te kiezen. De afwerking van deze pvc deuren kan je dus helemaal op maat aanpassen. Je pvc deur matcht dus altijd uitstekend met je interieur en dat is toch wel een pluspunt. Met een keuze uit maar liefst 4 verschillende profielen, vind je ongetwijfeld een profiel in het gamma dat volledig aan je verwachtingen voldoet. Uiteraard kan ik je als vakspecialist adviseren bij de keuze van je pvc deur.

 

Heel wat mogelijkheden met PVC deuren van Kömmerling

De volgende profielen kan je vinden in het aanbod van deze Duitse topfabrikant:

pvc deur1. EuroFutur: Deze pvc voordeuren zijn niet alleen uiterste stabiel, ze weerstaan ook weer en wind en vergen amper onderhoud. Deze deuren kunnen ook volledig naar je smaak aangepast worden en verschillende kleuren zijn verkrijgbaar.

2. Kömmerling 76: Deze inbraakveilige- en geluidswerende deuren zijn het neusje van de zalm. De deuren zijn uitstekend bestand tegen alle weersomstandigheden, isoleren uitstekend en houden storend geluid buiten. Bovendien zijn ze zeer inbraakbestendig en ook volledig op maat aan te passen.

3. Kömmerling 88Plus: Met een dikte van 88 mm kan je met deze pvc deuren alle richtingen uit. Je reduceert je energieverbruik, gaat verstandig om met het milieu en qua stijl kan je met deze pvc deur in alle omstandigheden uit de voeten.

4. Mastiff: Bij deze pvc deuren stel je zelf je voordeurpaneel samen. Quasi alles kan dus je ervaart een ongekende vrijheid. Meer dan 1.000 varianten zijn mogelijk en je stelt dan ook met gemak een pvc voordeur samen op maat

Naast de verschillende profielen die in heel wat verschillende kleuren verkrijgbaar zijn  kun je ook kiezen voor verschillende afwerkingsvormen. Zo kan je kiezen uit een glasdeur, een halve glasdeur en een paneeldeur.

  • Glasdeur: Deze deur bestaat uit een volledige glasplaat, waardoor deze pvc voordeur perfect geschikt is om wat meer lichtinval te realiseren.
  • Halfglasdeur: De halfglasdeur combineert een bovenkant van glas met een vulpaneel onderaan. De afwerking van de deur is identiek aan de kader, wat voor een stijlvol resultaat zorgt.
  • Paneeldeur: Inkijk vermijden of liever geen lichtinval? Dan is deze pvc deur de perfecte keuze. Je kan de deur perfect als voordeur gebruiken en zo naadloos afstemmen op je ramen.
  • Sierdeurpanelen: Wil je je voordeur wat extra cachet en karakter geven dan opteer je ongetwijfeld voor de pvc sierdeurpanelen. Strak en modern of eerder klassiek: alles is mogelijk.

 

Door te kiezen voor Kömmerling kies je niet enkel voor kwaliteit, ook qua design kan je met deze pvc voordeuren alle kanten uit. De pvc deuren van deze Duitse fabrikant passen bij elke bouwstijl en zijn perfect op maat aan te passen. Bovendien krijg je als klant ook nog eens 15 jaar garantie op alle pvc deuren, binnendeuren en pvc voordeuren. Zo ben je de komende jaren zorgenvrij. 

Kom langs in één van onze showrooms

Is je nieuwsgierigheid gewekt? Wil je de troeven van Raamwinkel zelf verder ontdekken? Surf dan als de bliksem naar de website, reken de prijzen van je ramen uit en bestel die ramen. Laat ze leveren op de werf en ga aan de slag. Zo bespaar je duizenden euro’s die je kunt investeren in andere projecten en dit zonder aan kwaliteit in te boeten. 

Kom je liever eerst eens langs? Bezoek dan onze showroom in Gent, Antwerpen of de Kempen.  Ben je op zoek naar ramen en deuren in Brugge? Kom dan langs in onze showroom in Roeselare. We ontvangen je er met open armen.