PVC ramen van Kömmerling met ongekende mogelijkheden

PVC raam-profiel Kommerling

Als vakspecialist doen wij beroep op de pvc ramen van Kömmerling. Het feit dat we al jaren een trouwe en tevreden klant zijn zegt waarschijnlijk voldoende. De pvc ramen van Kömmerling voldoen perfect aan de verwachtingen en onze klanten zijn er stuk voor stuk zeer tevreden over. Niet alleen bij aankoop, maar ook als de pvc ramen al verschillende jaren dienst doen. Dit biedt ons als specialist heel wat mogelijkheden en het maakt de pvc ramen uiterst geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Bovendien zijn we door de pvc ramen van Kömmerling te gebruiken ook de meest veeleisende klant tevreden te stemmen.

 

PVC ramen waar je jarenlang plezier van hebt

De pvc ramen van Kömmerling hebben stuk voor stuk een hoge isolatiewaarde, zijn onderhoudsvriendelijk en worden verkocht tegen een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Je gaat goedkopere ramen vinden op de markt, maar als je rekening houdt met de kwaliteit van de Kömmerling ramen durf ik als vakspecialist zeggen dat je er weinig betere gaat vinden. In elk geval zweren wij als vakspecialist in ramen en deuren al heel wat jaren bij deze Duitse topfabrikant van pvc ramen en deuren.

 

Kömmerling heeft een uitstekende reputatie!

Kömmerling is niet voor niets al jaren de specialist in pvc ramen. Alle ramen voldoen aan de hoogste eisen, maar bij deze fabrikant gaan ze nog een stapje verder. Een extra Renolit-folie beschermt je ramen tegen alle weersomstandigheden en dat zorgt ervoor dat je heel wat jaren met je pvc ramen doet. Er wordt dan ook 15 jaar garantie verstrekt op alle profielen, wat mij en mijn klanten een bijkomende zekerheid biedt.

Bijkomend voordeel van de uitstekend geïsoleerde pvc ramen van Kömmerling is dat je energierekening een heel stuk zal dalen.

 

PVC ramen als waar voor je geld

Alle profielen en pvc ramen van Kömmerling bieden waar voor hun geld. Zo beschikken alle Kömmerling pvc ramen over:

  • Verstevigde profielen met een stalen binnenkader zodat deze jaren meegaan.
  • Een uitstekende isolatiewaarde waarvan je de impact onmiddellijk op je energierekening merkt.
  • Een uitzonderlijke prijs-kwaliteitsverhouding, vaak 25% goedkoper dan andere materialen.

 

Bovendien bieden we deze geweldige pvc ramen aan, aan fabrieksprijzen. De pvc ramen vormen de ideale investering voor iedereen die inzit met veiligheid, een uitstekende isolatiewaarde en het milieu. Op een heel korte termijn verdien je je investering terug en de jarenlange garantie zorgt voor een bijkomende zekerheid.

Bekijk vandaag nog het gamma

EuroFutur: Deze pvc ramen in 4 verschillende varianten verkrijgbaar die stuk voor stuk een geweldig design met een zeer goede isolatiewaarde combineren.

K-vision: Deze uitzonderlijke pvc ramen moet je bekijken om overtuigd te geraken. De schaduwrijke detaillering zorgt voor unieke accenten.

Verder zijn er nog de Kömmerling 88Plus en de Kömmerling 76 met midden- of aanslagdichting. Deze pvc ramen bieden een waaier aan mogelijkheden en vormen de standaard in de sector. 

Tevreden klanten als uitgangspunt

Als vakspecialisten laten we je niet aan je lot over en zorgen voor een persoonlijke service. Nadat je via de website contact hebt opgenomen, maken ze een afspraak om ter plaatse te komen luisteren naar jouw wensen en in te schatten welke nieuwe ramen je nodig hebt. Ze zorgen dan ook onmiddellijk voor de opmeting, zodat als je je nieuwe ramen bestelt, je gelijk de juiste maten kunt bestellen.

Zoals al eerder aangegeven werken we met Kömmerling. We kiezen bewust voor kwaliteit, omdat ze zo een uitgebreide garantie kunnen bieden en streven naar tevreden klanten. Nieuwe ramen koop je niet elke dag en we willen dan ook dat je er jaren plezier aan hebt.

Spring je liever eerst eens binnen? Dat kan! 

Ben je op zoek naar ramen en deuren in Gent of Antwerpen? Spring dan na afspraak eens binnen in onze showroom te Bornem. Ben je van de regio West-Vlaanderen, dan ontvangen we je graag in onze toonzaal te Roeselare.